E-pszichológia

Generali extra szolgáltatása kizárólag Generali Egészségprogrammal rendelkezők részére!

Kérje szakértő pszichológusaink életvezetési tanácsát párkapcsolattal, különböző stresszhelyzetekkel, életmóddal vagy akár gyermekneveléssel kapcsolatban.

Az életvezetési tanácsadásról részletesen itt olvashat!

Szakértőnk, Dr. Szuszky Judit

Gyógypedagógus-logopédus és pszichológus diplomával rendelkezem. Klinikai pszichológiai speciális képzésben szintén részesültem. A későbbiekben a munkapszichológia területén szakpszichológusi illetve szakértői szakképzettséget is szereztem.

Több évtizedes szakmai gyakorlatomban változó arányban ugyan, de mindvégig jelen volt a családok illetve munka világában tevékenykedők illetve a munka világából átmenetileg kikerültek részére nyújtott pszichológiai tanácsadás, különösen az alábbi formákban: életvezetési, párkapcsolati, pályaválasztási-pályakorrekciós és karrier-, nevelési tanácsadás.

Tevékenységem további főbb területei: stressz-, konfliktuskezelés, életmóddal kapcsolatos tanácsadás.

Küldje el kérdését!

Önnek nem kell mást tennie, mint a Generali Egészségkártyáján található kötvényszámot megadnia, és ezt követően már írhatja is kérdését, majd a Küldés gombra kattintva tudja továbbítani üzenetét pszichológusunk részére. Szakértőnk 2 munkanapon belül válaszol, az Ön által megadott e-mail címre, így sem a kérdés, sem az arra adott válasz nem nyilvános.

Kérjük, adja meg kötvényszámát!

Videok